Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri och fängslande.

Jag vill åter vara 21
Ligga och lata mig titt som tätt
Göra vad jag vill rätt och slätt
Bjuda hem en till som gör mig mätt

Alltid hungrig var jag då
Männen var många kvinnorna likaså
Smal och snygg och alldeles för på
Fri och fängslande var jag då

Jag är snart 29 nu
Kroppen är inte som förut

Jag vill känna mig åtrådd av massorna igen
Inte bara ha dig på rutin igen och igen





Fri vers av Sofiisenasa
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-03 11:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Men herregud Gudinna
pöka på!
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa