Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar och tårtorka



titta bort
för att dölja
att tårarna bränner i ögonen

och de gånger
när vi på begravning
begraver ansiktet i händerna
för att dölja
att vi

inte
gråter




Fri vers (Fri form) av Askanden
Läst 285 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-11-03 21:19



Bookmark and Share


  WyS VIP
Starka bilder du beskriver !
Sårbarhetens kärna! Om att inte våga vara sann av rädsla att bedömas!
2023-12-19

  Skrivmaskinsskriverska
Vackert valda ord..
2022-01-05

    Bishkeks söner
Maria den Fria.

Jag hade inte kunnat skriva det bättre själv.
2021-11-30

    Bishkeks söner
Immanuel Hägglund!

Då har du inte närvarat vid begravningar där de ofräsle gjort sig hörda!
2021-11-30

  SatansSon VIP
jag har aldrig gråtit på begravning.
2021-11-04

  AiA Maria den fria

Tack!

Ord av vikt
som väger
tungt

Twistade hjärnor
Stängda hjärtan
i väntan på förlösning
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Askanden