Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den oförglömliga tågresan mellan Milano och Wien vintern 1992 med eurodance tonande i bakgrunden.


Faktum


och jag följde henne
från tågvagn till tågvagn
på grund av
att det var kärlek
det handlade om,
detta osannolika
varjedags faktum.
vi fann till sist
vårt lilla krypin.
det låg nära
restaurangvagnen
och den fruktade wc:n

--

Se även:
På spåret




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-03 23:31



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Du målar bilden fantastiskt bra

”från tågvagn till tågvagn på grund av att det var kärlek”

”På grund av”...briljant

Tack!

SOL!
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen