Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Svettluktande morgon
fjärilen glänser
men den är död
kursiv stil mot orättvisorna

Svarta fläckar i ljuset
och där en röd
traven med böcker
en autograf i vitt

Han lider i skuggan
ögonen svider som eld
glaset talar stilla
han liknar någon men vem

Om kärleken inte förlåter
var himmelen aldrig blå
om livet inte ger
är inget värt att förstå




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-11-04 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP