Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rensning. Frigörelsemoment.


Mot teven


jag böjer ryggen
mot teven
som borstar mina kotor.
demonerna och rösterna
rycker fram och ångar på
från ett färgat strykjärn
och meditationsrummet
mellan mina öron
bryter sig loss
för att jaga ned dem
i ett närliggande hav.
där de skall dränkas kalla,
som svin.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-05 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen