Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Gotta get inside of you and find out what it is that you do" (Snakefinger)


Gå in i dig


det är som vatten med dig
du glider iväg
mellan utformning
och utfodring
absorberande
jag vill ha en drink
av dig, i mig, i min mun
att känna och smaka
att swisha
men du halkar överstyr
eller mellan det och min haka
när jag sänker ned
mina läppar
kör du ner båda fingrarna
klamrar dig fast
mellan porerna
om jag inte kan ha dig i mig
så kommer jag in i dig
och äter dig.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-06 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen