Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter stillhet

Jag önskar mig en enkel stuga
liten nog att endast rymma mig själv
och några enkla föremål
Men fönster vill jag ha
stora nog för mitt blickfång

Där ska jag se skogens tv-utbud
på sämsta sändningstid
Jag ska slumra till synen av höst
Det skickas inga fakturor
till den som saknar adress

Inga besökare tillåts över tröskeln
De kan ringa till min avstängda telefon
och tala in några meddelanden
om det som sker i den värld som är deras




Fri vers av Människohare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-11-06 16:56



Bookmark and Share


    Askanden
fantastisk.
2021-11-07

  stormengudrun VIP
Underbar!!!
2021-11-06

  AiA Maria den fria

Berörande!


I tystnaden
Tacksamheten
rymmer allt

Tack!
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP