Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vandra hem


Vackert så


Tända ljus på kända gravar
hit vill jag gå
känna värme mitt i kylan
kärlek få

Alla ni som vandrat före
banat vår väg
utav er vi lärt oss styra
våra steg

Tiden kommer tiden går
en efter en
ska vi stilla gå ur tiden
vandra hem

Himlen väntar på vår ankomst
stora som små
vi får vila efter färden

Vackert så




Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-06 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP