Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

all i do eng//sp//sv

all i do
I bid my time

'til there's nowhere left to hide

spinning
walls keep spinning 'round

breaking glass exchanging crowns

llámame
te quiero ya

fuera fuera, diez candelas

allting
som vi trodde fanns

var en lögn, din dolda krans


vackra grenar
skapar träd

kapa en, förgör en värld


all i do
smoke enters fast

exhale and you break in half


palabras nuveas
Me haces reír

porque ya no puedo acelerar

svarta lador
byt ditt svärd

slåss med nävar

så länge ryggen bär




Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-11-07 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles