Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunklets kvinna

Jag vill tro att
Bakom all vardaglighet, men samtidigt mitt i den
Bortom all skit och alla onödigheter
Finns det någon, dold i dunklet och biljuden

Hon står och tittar på mig
Vill jag tro
Även om jag inte kan se henne
Hon ser mig

Och kan säga
Jag förstår
Och olikt alla andra
Faktiskt förstå

Jag vill förstå henne
Jag vill möta henne
Jag vill se henne
Jag vill älska henne

Världen kan göra mig vad den än vill
Jag kan alltid finna tröst i hennes famn
Och hon i min
Min dunklets kvinna






Fri vers av diktninjan
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-08 16:42



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Kvinnan i dunklet, anima, verklig men utan form.
2021-11-26

    Lena Staaf VIP
Fint och nyfiket om en vän någonstans
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

diktninjan
diktninjan