Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mystisk naturupplevelse i den tidiga vintern.


Mossögon


mossa odlad i kall skugga
en dold geometri
var murträdsmark
var en brunbräckt hud
var en mossknut
kjol av en svällande sten
med tillräckligt kall skugga
för att dölja sin geometri
samlar tillräckligt med snö
för att flyga plötsligt utan ljud.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-09 21:49



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Magisk bild!

...gillar speciellt:”...flyga plötsligt utan ljud”...också

Tack!
2021-11-11

  Solstrale VIP
Det ögat ser vaskar poeten fram även då det dolts för synen! Bra!
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen