Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte hittat mig efter dig

Jag ser andra världar,
Jag stannar här

Längtar du efter min famn?
Min famn har stått öppen för dig
Alltid

Överallt vet man om att vattnen silas
genom
jordlager, sand,
renas
Sen kan jag dricka dig
Som du drack mig


Det var för längesen

Men jag har glömt dig förlängesen

Du lekte med elden

sen brände du
den bro
som fanns mellan oss

Du var full av svek

Men jag ger dig credit:

Du var sjuk,

Du var sexmissbrukare och
jag har förlåtit dig
för det

Men du sårade mig djupt,
därför glömde jag vem var

Jag har inte hittat vem jag är
Jag har glömt allt som var bra med mig




Fri vers av helenita VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-11-10 08:11



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Starkt!
2023-09-14

  soligajag_1 VIP
Verkligen berörande om att bry sig om den man älskar , känslorna rår man inte över . Hoppas du hittar tillbaka till dig själv och blir hel igen.
2022-05-12

  Gawain VIP
Lika djupt som det är snyggt. Vatten är så lätt att ta för givet, men det är det sista nån borde göra, som så mycket annat. Sårbart och djupt.
2022-05-11

  Kajan VIP
Missbruk i olika former kan orsaka så stor skada, här vävs konsekvenserna fram med personlig ton.
2021-11-13

  Solstrale VIP
Defensivt igenkänning! Och mycket fint ödmjukt berättat!
2021-11-10

  Maria Sundelin VIP
Talande
2021-11-10

    ej medlem längre
Kanske passar texten: "Den som väntar på något gott..."
Hoppas Du får det önskade i din famn.
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP