Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällspromenad i Shkoder


Europa

De kommer skällande mot mig
ur skuggorna vilda och rasande
en hel hop av stadens skyddslingar
blodtörstiga anfaller de i flock

Ensam på kvällspromenaden
utlämnad åt medeltida seder
huggen i benet av en hårig djävul
inser jag chockad och bedrövad

Europa är förlorat!




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-11-12 09:17



Bookmark and Share


  Koloristen
Europa vakna!
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP