Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömma mig nära

 

Se mitt hjärta

lyfta sina vingar

smeka vinden

höra klockor klinga.

 

Kom min kära

låt din oro vila i min hand

stryk eld på ditt bloss

och känn hur du kan

strömma mig nära.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-11-13 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP