Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor...


dovt. svart. brus.

Dovt
        Svart
                Brus

Nån dag ska vi alla
                 vi alla ska
                                slukas

stukas

Nån dag slutar vi att
                   alla slutar
                                kämpa

slukas

& nån dag orkar vi
                orkar inte
                                orka

        nå mer

stukad

slukad

Dovt
        Svart
                Brus




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-11-13 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo