Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
There it goes.


Striptease

virad runt krom
långsamt roterande
intima blickar
plågar, suckar
litet tyg som faller
i skrynkliga kaskader
avslöjar het hud.




Fri vers av Koloristen
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-14 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen