Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sällsynta men vaksammare än allt annat


Svartälvor



svetten rann under luggen, pärlor växlade
nyans under månskenet där daggen ännu
knappt börjat spegla gryningens rodnader

inte ens dimmorna smög så tidigt var det



Plötsligt satt hon upp, stirrande kall av
saknad rakt ut i skogen, vilsen av sorg








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-14 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP