Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saturnus kryckor


från himlen till jorden
vidhåller alltjämt dagbräckningen
sina nedkomster
av grå sten för de trista kulisserna

men för varje dag närs en nåd
då markkänningen inte helt når ner
och i glipan minnas det hem på vidderna
innan de fick sina oriktiga namn





Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 195 gånger
Publicerad 2021-11-14 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet