Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pigan tog de värdesaker han tog för givet och drog


Svinet & sveket



peruken blev kvar nånstans på hovet,
mellan brösten faktiskt på en hovdam
så full att hon somnat med en annan

famlande full av sig själv störtade han
mot stallet att finna sitt livs mening

Äkta kärlek lockade mer än rykten och
anseende bland andra inavlade tänkte
han och fortsatte mot sitt livs misstag


Död låg han naken bland svinen med
ansiktet hårt framstupa ner i dyngan







Fri vers av Gawain VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-15 00:09



Bookmark and Share


  karenina VIP
Du förmedlar en väldigt bildrik berättelse på få rader. Man vill läsa mer
2021-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP