Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar

Hur de irrar omkring
trampar
snurrar i sluten ring
mina tankar
fångade i ett skal
ett välbekant skval

Less och fri jag svingar
kastar
dem ut och tvingar
mina tankar
att färdas fritt
Universum är mitt




Bunden vers (Rim) av Ulf Lundin VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-15 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP