Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina barn är värda allt


Jag är en indianlax

 

 

Kämpar mot strömmarna

hoppar över hinder

lyckas inte alltid

men försöker igen

till slut fortsätter min resa

mot målet som finns inprogrammerat i mitt inre

tillbaka till mitt ursprung, födelseplats

Där i gruset i det kalla vattnet

förevigas jag i mina arvsanlag

Jag dör i glädje

min avkomma lever vidare

av de nedbrutna näringsämnena.

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-15 11:12



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
vad söt du beskrev
lycka till.
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP