Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omgestaltning.


Landskapets livstid


såsom deltat,
varmt och mörkt,
mörk smuts,
mörk skugga av träd,
mörk flod,
mörk nyans av dalar,
varigt, groende,
sönderfallande.

öppning.

såsom slätten,
kallt, torrt och hårt
hård smuts,
hård horisontlinje,
hård himmel,
hårfäste genom mörkret
till himlen,
avsked i slow motion.

spänningar
ut ur det våta fröet.

öppning.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-15 19:52



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Gryning

Tack!

SOL!
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen