Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sammanstrålning.


Vi gör


din sorg kommer ut
i ditt skelett,
dina fjädrar
och din hjärnblödning,
min i skrynkliga lakan.
vi båda inbillar oss
att vi är rockstjärnor
med våra halsar,
våra armar,
våra bålar.
vansinnigt omedvetna
om voyörerna
vid vårt stoppljus.
du, ledsna kvinna.
du, sofistikerade
sällskapsdam.
jag, marginaliserade jag,
i min alienerade värld.
du och jag.
du med ditt arma skelett,
jag med mitt knutna lakan.
vi gör det här.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-16 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen