Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma igen

 

Vad ville du mig

vad ville du veta

fann du någon lycklig

fanns där något

att bygga på?

 

Ville du verkligen lära känna

den som var jag

eller lekte du

kurragömma igen?




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-11-19 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP