Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade bror

Älskade bror, vart ska jag fly
Jag är svag, har ont,
och kollar ner i marken

Jag som inget orkar bära
Kan jag inte få bära din väska också
Jag släpar ju redan axlarna i marken

Älskade bror, jag har aldrig förstått vad meningen med släpandet var
Väger verkligen det vackra upp
Eller slår vågen i marken när jag väger min väska

Jag kan inte hålla om dig med mina bortdomnade händer, och när det regnar pölar det sig på vägen
Jag sover i badrummet inatt
Och ditt golv har fuktskador
Inte ens det tipset kunde jag giva dig

Älskade bror, jag hoppas att du orkar släpa en stund till




Fri vers av Bordsduken
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-20 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bordsduken