Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt

Mörkret som omfamnar mig
Skrämmer mig inte
Däremot ljuset som slocknar
Och glöms bort.




Fri vers (Fri form) av Bordsduken
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-08 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bordsduken