Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan att..

Vill skriva en dikt men är för trött,
Vill skriva en dikt men är för ledsen,

Vill skriva något fint o sött,
Men det trycks undan av stressen,

Allt fint som jag någonsin mött,
Ligger nu kallt o dött,
Gömd under tristessen.




Bunden vers (Rim) av Bordsduken
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-12-15 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bordsduken