Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig älska

låt mig älska dig
jag blir ju så glad av det
jag vill så gärna att du ska vara lycklig
låt mig hålla om dig
det regnar nu, kan vi inte gå in
jag älskar dig
men i mitt hus, regnar det in




Fri vers (Fri form) av Bordsduken
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-21 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bordsduken