Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset som brinner

trots att du är fastkedjad
lämnar jag inte dig

det kommer göra ont, jag vet
jag tänker inte lämna dig ensam i huset som brinner

lågorna är här
vi skriker förtvivlat på hjälp, men ingen hör
varför gör det så ont att bryta det ben, som inte finns
snälla låt min kropp ta skada, inte min själ

jag ser hur du pinas
jag kan inget annat göra
än att sitta här med dig
i huset som brinner




Fri vers (Fri form) av Bordsduken
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-21 21:18



Bookmark and Share


  Ordsus
Stark text som berör!
2022-01-10

  Miss-Lullu
Älskar den här!!! Underbar!!!
2021-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Bordsduken