Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Fullmånenatt

Månen ovanför vår balkong
vinden vrider sig rytande runt huset
liksom drömmarna snurrar i sömnen

Barnen passerar i alla åldrar

Apoteket anno 1967
en lokal som delas
mellan medicin och barn
kollegor blandas
fel plats och fel år

Själv blir jag ett barn
strax innan morgonen vaknar
och månen bytt plats
står som en boll utanför köksfönstret

Jag dricker vatten ur glaset
och stiger ur drömmen

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-20 21:39



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Nattens frihet och mystik i fin ordväv.
2021-11-21

  ULJO
Månens mystik i dina ord
2021-11-21

  Susen VIP
Vackra ord som berör med ett magiskt foto till som förstärker
2021-11-21

  Jan Widströmer VIP
Månen också över oss med sin magi. En inspirationskälla förr förstås, men än idag trots all vetenskaplighet och månlandning. "There is always more to it than what meets the eye".
2021-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP