Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Tätt intill

Vaknar till den lätta krispigheten
nu som då
snön fattas marken idag

Då spårade en nyfiken lapphund
nosen nära marken
han fattas mig idag

Minns det lätta krasande ljudet
under foten
den ordlösa närvaron intill

Ser ut genom fönstret
den blå himlen
omsluter byggarbetarna på taket

I gårdagens psalmsång
kände jag den igen
den ordlösa närvaron intill

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-23 12:54



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar den stilla närvaron av en saknad hund…
Gripande!
2021-11-23

  ULJO
Fin vinterbild. Snart är den här på allvar.
2021-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP