Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blunda och betrakta ditt inre djup.


Kontemplationskonstnären

När livet

är som mörkast

sluter jag mina ögon

och låter soliga dagar

fylla mitt inre.

 

Med mjuka penseldrag

målar jag sedan

vackra motiv

 

på insidan

 

av mina ögonlock.

 

 

Bild: Egen på månuppgång över Landvettersjön.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-23 19:16



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så vacker bild till sköna ord du förmedlar.
2021-11-26

  Stisse
Vackert och inspirerande. Värdefulla ord i denna mörka molande tid.
2021-11-25

  Jeanette Sandelin
Wow!
2021-11-24

  Nina Nightwish
Vackert :)
2021-11-24

    Anna Ahlborg
Vacker och stärkande dikt!
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP