Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten blir stor

.

Med dig i min famn
kan jag se framtiden

Vagga dig i trygghet
se dig växa

Stå kvar då du går
finnas till om du vända vill




Fri vers av Mejja
Läst 906 gånger
Publicerad 2004-10-28 12:13



Bookmark and Share


  Myself
fångat,önskedrömmen om den goda föräldern,något att sträva efter tycker jag.bra skrivet.
2004-10-28

    Barbro. Norberg-Rönnlund
viktigt, trygghet likaså. Här har
du på ett mysigt sätt lyckats fånga
båda två ! Tack !
2004-10-28

  ospray
Du har fångat hela idén med föräldraskap, lysande !!!
2004-10-28

  Pica pica
Din dikt berör mig djupt...särskilt orden: "stå kvar då du går". Tack!
2004-10-28

  Rachel Roth
..så önskar man sig föräldraskapet. Vackert!
2004-10-28

    Jolli
.. om den villkorslösa kärleken.
2004-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mejja