Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storleken bekänner

Orden räcker inte till
för att säga det jag vill.
Tror ändå du känner.

Klarar inte att stå still,
du läser av mig utantill.
Blickarna de bränner.

Omfånget av min pupill
varje gång du är intill.
Storleken bekänner.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-30 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP