Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämpelkort

Mina händer är en karta
över allting i mitt liv.
Livet kan aldrig urarta
de linjer som visar driv.
Fastän de ej orkar lika
många saker som förut
finns spåren som ej ger vika.
Framträder mer resolut.

Mina händer vittnar om ett
liv som varit arbetsamt.
Även saker jag ej medgett
visar dem mig uppmärksamt.
Varje linje är ett minne
av något som de har gjort.
Ett som ristats in därinne
i dem som ett stämpelkort.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-11 18:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken fyndig bild!
2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP