Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker inte meningen


Jag söker inte meningen.

Finner den varenda dag,

i det jag gör och lever den.

Varje stund ger sitt bidrag.

Ser en mening bakom allt

för syftet kommer visa sig.

Skapandet är dess anhalt.

Det finns alltid inom mig.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-27 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP