Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det måste gå!


För mig slår det aldrig fel

när de nalkas för min del.

Jobbarhelgernas entre,

ger migrän i dagar tre.

Inleds samma morgon som

kvällsjobb nalkas dessutom.

Följer gör en delad tur.

Migränanfall i ur och skur.

Hälsan sätts var gång ur spel,

återhämtning blir ej hel.

Att gnälla är ingen idé.

Jobbet måste ändå. ske.

Så jag jobbar på ändå

trots migrän, det måste gå!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-17 11:09



Bookmark and Share


    Titin
Fint skildrat om livets glädje och dess bördor. Hur jobbigt det än verkar tror
jag att det är dess ägare värt.
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP