Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÅNDAGSKÄNSLAN


Vaknar varje morgon trött,

uttråkad och bitter.

Sketna dagar jag har mött,

var ny mer besitter.

Sover dåligt gör jag jämt.

Benen ej upp spritter.

Vill ej höra någons skämt

eller någons fnitter.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-08 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP