Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ropar på dig Gud

Jag talar till dig Gud,
Du som är min Far
och verkar genom mig.
Jag följer dina bud
men får inget svar,
ett tecken ifrån dig.

Jag ropar på dig Gud,
ber om ett gensvar.
Säg, hör du inte mig?
Lystrar till varje ljud
och ber att något har
ett budskap ifrån dig.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-30 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP