Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bottenlösa djupet

Det bottenlösa djupet
det känner jag så väl.
Har fallit ned från stupet
och drunknat i min själ.
Det svartaste av mörker
har omslutit mig helt.
Där allting man gör sker
blott likgiltigt och stelt.

Det svåraste av svåra...
som att stå i ett eldhav.
Ty människor kan såra
och sedan ge sig av.
Brann och blev till aska
men reste mig igen.
Ska aldrig mera vaska
i dyngan efter män!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2021-11-30 14:39



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En fin dikt med rim och rytm som flyter på. Visst kan man bli besviken på män. Dock har jag lika mycket sorg och besvikelser bakom mig på grund av elaka kvinnor. Det där beror nog helt på personligheten.

Dock, kvinnor som kämpar för bättre villkor för just oss (kvinnor), vi kan nog komma överens, det vill jag tro.


2021-12-18

  Solstrale VIP
Det var bra!
2021-12-15

  Sommarnattsljus
Hahaha, den känslan känner jag igen! Ack ja, ack ja...Bra rimmat, bra rytm. Bra gjort! :D
2021-12-10

  Monika A Mirsch VIP
Innehållsrik, talande är din väl mejslade dikt!
2021-12-05

  SatansSon VIP
dyngan efter kvinnor är inte bättre. dynga ska bara katter befatta sig med.
2021-12-02

  Monica Lindgren
Fantastiskt bra, både till innehåll och form (rimmen!)!
2021-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP