Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte många dikter skrivs när allt är lugnt ...


inte nu

är jag den ende som vet

kollisionskurs innebär KATASTROF
inte nu
men om tjugo år
kanske tidigare
om vi
inte nu
lägger om rodret

inte nu säger besättningen
vi har en stadig kurs
det KÄNNS bra

om vi
inte nu
sparkar ut Kamikaze-besättningen
är det sista gången
du har chansen
att okunnigt säga

inte nu




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-30 15:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Inte nu- men med tillägget
Men sen- Då kan det var
För sen-t för vissa växt
o Djur-arter?
;)

2021-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP