Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fingrar/cigg som en gång hanterade dig, raring.


Cigarettask


Fingrar vita och lika kalla
som cigaretter i en ask.
Fingrarna kalla, torra
och raka - och gömda.
När jag kommer hem
tänder jag dem
glödande och stickande.
De kommer att blöda
eller bränna mig.
Men de kommer också
att ge upp något
och falla ned svalnade
och böja sig runt något
som inte längre finns.




Fri vers av Koloristen
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-02 00:00



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Blöda eller glöda
känns som frågan här

Tack!

SOL!
2021-12-02

  Thylacine
Stark text!
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen