Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illusion

” Vad vi är, är inte vad vi är, utan vad vi förväntas vara. Vart vi är, är inte vart vi vill vara utan vart vi ska vara. Ingenting existerar på riktigt. Att jorden snurrar beror enbart på att det är vad du ska tro. Allting står stilla. Utan tid och rum. Världen finns inte. Den finns bara för dom som är i den. Allting är en illusion. Ta vara på dina drömmar. Jag skulle vilja säga er alla att det här är min värld men den är sedan ett tag tillbaks borta, för det har jag endast mig själv att skylla”




Övriga genrer av narcoleptic
Läst 560 gånger
Publicerad 2006-07-30 12:28



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
jag är övertygad av att allt är en illusion.. du förmedlar en hopplös känsla av att i bästa fall har man en egen värld som även den försvinner ibland.. snyggt..
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..