Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jukebox baby

 

 

det stod en jukebox bredvid bardisken
de dansade swing på det nylagda trägolvet
det var lite skevt
men jerry lee lewis såg helt okej ut
i den vita kostymen
det var egentligen inte jerry
men om jag önskade tillräckligt mycket så började jag nästan tro det
egentligen var det ju bara en Sven från medelpad
men det var också rätt okej,
jag menar, vafan, jag är ju själv inte någon jävla Monroe




Övriga genrer av narcoleptic
Läst 824 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-01 19:12



Bookmark and Share


  fågel grå
He, hee..
Snyggt !
2008-10-12

  Mögelhud
Ha ha, så underbar. Avslutet fick mig att le.
2007-09-10

  john ekström
hehe ojojoj vilken tuff liten text, du skriver så naturligt som om man skulle berätta det direkt ur huvet, inget stelt språk utan flytande. Din slutpoäng är som vanligt vass och go.

Ja läste igenom dina gamla texter och du skriver ju faktiskt skitbra på de flesta. Helt eget språk, inte en massa konstiga formuleringar utan bara de där naturliga meningarna som du lyckas klämma in i smarta drag. beskrivande känslor och charmigt minst sagt.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..