Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cigarettens glöd är mitt dagsljus


skuggorna spelar mig ett spratt
om nätterna
när det enda som hörs är gannkattens tassar
mot den torra,lövtäckta marken.

cigarettröken letar sig in genom fönstret.

färgerna utanför mitt fönster
går inte riktigt att urskilja i mörkret

fingrarna har frusit fast mot fönsterbläcket
och läpparna om ett filter
nästan

det enda som syns är
glöden från cigaretten
och när den slocknar
slocknar även jag.
tänder en ny om och om igen

jag skulle så gärna vilja se
färgerna utanför mitt fönster
men jag minns inte,
när sist jag skymtade,
en strimma av dagsljus




Övriga genrer av narcoleptic
Läst 797 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-24 21:51



Bookmark and Share


  fågel grå
Ibland ser allt
mörkt ut..
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..