Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Epilog till en prolog (eller om det var tvärtom?)


Påbörjan av ett beslut


Till slut började han sluta med att börja om på saker
som i slutändan inte gav någonting.

Och det blev en ny början i hans liv.

 

~ SLUT ~




Prosa (Kortnovell) av Almagrundet
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-06 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet