Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild från HK.


Ojordiska beröringar


Att ta ett vitt skräp över bukten
till skyskrapor, stadsljus, vin och sång
återspeglar det vågiga vattnet
till nätter i gamla Hong Kong.
Där öst möter väst i lust leker vi,
min rumstjej endast iförd höggklackat.

Vi dansade över nattens stjärnor
medan jag längtade efter något mer.
Engagerande sinnen mötte glädje,
vårt behov var inte längre rent.
Hennes ögon fick min passion väckt,
hon vaggade mig till min kärna.

Njutningars kör ojordiskt berör.
Hennes unga lugna kyssflamma
gav upprymdhet av köttslig värme.
Hon höll denna sibiriska tiger tam
och njöt av våra söta juicer.
Med lidelse gjorde jag detsamma.




Fri vers av Koloristen
Läst 73 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-07 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen