Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


I Paris

Glas klirrade mot
varandra
En ensam saxofon spelade
en sorgens melodi
Pärlhandsbandet
smekte hennes hals
Bandet spelade en
Charlston
Röken från hennes cigarett munstycke
steg sakta mot taket
Sorlet av människor steg uppåt
Enstaka ord att Göthe hade
gett ut sin bok
En ensam kvinna sökte sig
ögonkastet
Ett tomt glas av läppstick
på bordet
Påminder mig om drömmar som
kommer och går




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-12-07 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg