Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermorgon

 

solen skiner på kall himmel

snön ligger som ett frosttäcke

värmer den vilande jorden

marken lyser vit och vacker

droppar av is färgar träden

i stänk av strålar guldgula

skaren gnistrar i kylan

det är vinter nu i december

denna vackra vintermorgon




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2021-12-07 11:00



Bookmark and Share


  Niliboy
Å snart är det jul!
2021-12-07

  Feliaxel VIP
Så vackert
2021-12-07

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2021-12-07

  ULJO
Vackert
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP