Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett delat hjärta, svullna ögon, svidande kinder & röda läppar.


Jag känner mig allitd rädd när jag tänker på dig
det känns som om jag vill springa ifrån tankarnas värld.
jag önskar att tankar gick att styra med en fjärrkontroll.




Jag vet att alla behöver mer tid
dra med mig med tiden
låt mig gråta
du kommer endå mig aldig förlåta.



Flicka lilla, gråt.








Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-07-30 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson